Home » Во фокусот » Лоша интернет конекција? Погледнете ја новата рекламна кампања креирана неколку години по ‘’Ice Bucket Challenge’’

Лоша интернет конекција? Погледнете ја новата рекламна кампања креирана неколку години по ‘’Ice Bucket Challenge’’

Што се случува кога се соочувате со лоша Интернет конекција?

Ќе задоцнeте со онлајн новостите … а понекогаш тоа ќе се случи дури и неколку години подоцна :)

Новата забавна кампања креирана од страна на TBWA\Raad за ‘’Connect Internet in Lebanon’’ ја драматизира забавната идеа со која сака да прикаже низ забава како луѓето во овој регион соочувајќи се со лоша интернет поврзаност, ќе ги искусат веќе добро познатите ‘’Ice Bucket Challenge’’ и ‘’Harlem Shake’’—Интернет хитови и трендови многу подоцна откако веќе им поминала популарноста.

Агенцијата без посебно сценарио користела ликови од околината на Либан за самите спотови.
Доколку веќе се прашувате како ќе изгледаат овие трендови години подоцна во Либан погледнете ги спотовите подолу.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365