Home » Tag Archives: бизнис предлози

Tag Archives: бизнис предлози

Како агенцијата Hearts&Science ja освоија довербата на P&G и AT&T за само 7 месеци

Најголемиот проблем откако ќе се добијат најголемите медиски акаунти во САД е.. како успешно да се менаџираат.  Во декември 2015, агенцијата Hearts & Science дел од Omicom, со својот сеуште ненаименуван проект заврши пред неколку други одлични агенции и го улови лавовскиот бизнис на мулти-брендовското медиа планирање и купување на Procter & Gamble. Потоа ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365