Home » Tag Archives: вдомување на животни

Tag Archives: вдомување на животни

Нова кампања на ПЕТА: „Животните не се божиќни подароци“

Новата кампања на ПЕТА, „Животните не се божиќни подароци“ има за цел да го илустрира проблемот со напуштањето на домашни миленици после празниците. ПЕТА и агенцијата Serviceplan Campaign International создадоа повеќе силуети на кучиња од празнични светилки, кои потоа ги поставија на различни локации низ градот Хамбург каде што е ... Read More »

KFC стримуваше 4 часа како мачки се качуваат по фигура од основачот – 700,000 луѓе го гледаа

Kentucky Fried Chicken, или популарно KFC, е како она дете со кое растевте што сакаше да проба се’. Колку чудно и да изгледаат некои од триковите на брендот, методот на привидно лудило очигледно успева и помага во зголемувањето на приходите на ланецот ресторани за брза храна. Ако некој ви кажеше ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365