Home » Tag Archives: Викторија Лоба

Tag Archives: Викторија Лоба

Погледнете како Викторија Лоба се забавува со новата Mercedes-Benz А-класа (ВИДЕО)

На почетокот од неделава Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата револуционерна A-Класа. Македонските граѓани за прв пат имаат можност да се подноват со автомобил кој е способен да зборува со возачот и да ги учи неговите желби и навики благодарение на новиот систем – ... Read More »

Ексклузивно: Викторија Лоба зборува со автомобил, со новата Mercedes-Benz А-Класа

Со спектакуларно откривање и несекојдневна презентација, Мак Аутостар, генерален застапник на Mercedes-Benz во Р. Македонија ја претстави новата A-Класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил кој е способен да зборува со возачот и да ги учи неговите желби и навики. Ова е овозможено благодарение на новиот систем ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365