Home » Tag Archives: Виолета Цветковска

Tag Archives: Виолета Цветковска

Виолета Цветковска: Тренд е – дигитална но и етичка комуникација

Пишува: Виолета Цветковска М-р и специјалист за менаџирање на стратешки комуникации Бидете етични комуникатори без стереотипи, користете компетентни блогери и инфлуенсери и длабоко запливајте во дигитализацијата Одамна веќе експертите и практичарите во сферата на односи со јавност не се бават само со класичните комуникациски алатки, со „обичната’ дилема дали еднонасочна ... Read More »

Свечено доделени годинешните PRO.PR признанија

Викендов во Хотел Сплендид, Бечичи, во свечена атмосфера 5-ти пат по ред се одржа церемонијата на престижни признанија “PRO.PR Awards”. Тоа е единствена регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и се доделува на поединци кои со својата работа, професионалност и љубов кон комуникациските процеси оставиле трага ... Read More »

Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија

Раководителката на секторот за односи со јавност на општина Карпош, г-ѓа Виолета Цветковска е овогодишен добитник на ПРО.ПР наградата за Македонија. „PRO.PR Awards“ е прва регионална програма која ги наградува стручњаците на полето на комуникацискиот менаџмент и постои уште од 2012 година кога беше формирана по повод 5-годишнината од ПРО.ПР ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365