Home » Tag Archives: ВИПРО

Tag Archives: ВИПРО

Интервју со Виктор Петков, генерален менаџер на ”ВИПРО”

Денешен гостин на Маркетинг365 е господин Виктор Петков, генерален менаџер на еден од брендовите со најголема традиција кај нас ВИПРО. Повеќе за него, неговата кариера и компанијата која ја води, во разговорот во продолжение: 1. Госпорин Петков, споделете ни нешто повеќе за Вас и Вашата кариера? Моето име еВиктор Петков, во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365