Home » Tag Archives: вип комбо

Tag Archives: вип комбо

Интерактивна телевизија достапна бесплатно за сите нови активации на Вип Комбо уште од најниската тарифа

Вип го збогатува своето портфолио и со задоволство го најавува воведувањето на интерактивна телевизија со која го зголемува квалитетот на гледање на телевизиските програми. Со интерактивната телевизија корисниците добиваат можност да ја враќаат ТВ програмата наназад 7 дена, и тоа овозможено на дури 50 ТВ канали. Од сега корисниците на ... Read More »

Нови Вип комбо пакети – цело лето без претплата!

Од денеска, Вип воведува нови Вип Комбо пакети за телевизија, интернет, фиксна и мобилна телефонија со нови поволности и можност корисниците да изберат пакет согласно нивните потреби за комуникација и забава. Во промотивниот период, Вип Комбо пакетите од три или четири услуги се достапни без претплата во првите три месеци ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365