Home » Tag Archives: генерален директор

Tag Archives: генерален директор

Работи кои мора да ги разгледате пред секое појавување на ТВ интервју

Постои доста јасна разлика кога на телевизија се појавува лице кое нема медиумски тренинг и лице кое веќе е спремно. Еве што е битно во овој дел од бизнис работењето: Подгответе се добро Пред да се појавите на интервју кое ќе се емитува на телевизија потребно е да направите одредена подготовка. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365