Home » Tag Archives: генерален менаџер

Tag Archives: генерален менаџер

Марк Лејланд е нов генерален менаџер на Скопје Мериот Хотел

Од почетокот на овој месец Скопје Мериот Хотел го именуваше Британецот Марк Лејланд за нов генерален менаџер. Марк Лејланд e вистински професионалец со богата кариера во Мериот која ја започнува уште во 2003-та година како менаџер за храна и пијалаци во хотелот во Абердин. Од тогаш тој бил на највисоки ... Read More »

Интервју со Виктор Петков, генерален менаџер на ”ВИПРО”

Денешен гостин на Маркетинг365 е господин Виктор Петков, генерален менаџер на еден од брендовите со најголема традиција кај нас ВИПРО. Повеќе за него, неговата кариера и компанијата која ја води, во разговорот во продолжение: 1. Госпорин Петков, споделете ни нешто повеќе за Вас и Вашата кариера? Моето име еВиктор Петков, во ... Read More »

Колку е лесно да се направи маркетинг стратегија кога конкуренцијата на пазарот е голема..? Открива Елизабета Шаклеска Илкоски – Генерален менаџер на MC Robin

Интервју со Елизабета Шаклевска, генерален менаџер на MC Robin и член на Клубот на менаџери-претприемачи  при Стопанска комора на РМ. 1.Која е Елизабета Шаклеска Илкоски ? Генерален менаџер на MC Robin и член на Клубот на менаџери-претприемачи  при Стопанска комора на РМ. Магистар на политички науки – надворешна политика. Важно ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365