Home » Tag Archives: голден драм (page 4)

Tag Archives: голден драм

Денеска во Порторож почнува 20-тиот Golden Drum

Голден Драм Golden Drum

Денеска во Порторож, Словенија започнува еден од најпознатите огласувачки фестивали во регионот Golden Drum по јубилеен 20-ти пат по ред. Вкупно 1395 проекти од дури 26 земји ќе учествуваат во натпреварувачкиот дел на фестивалот. Македонските агенции се присутни со 27 проекти, речиси дупло повеќе од минатата година кога учествуваа со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365