Home » Tag Archives: горан јандреоски

Tag Archives: горан јандреоски

28-мо Бизнис Кафе: “Да правиме дела кои ќе имаат трајни вредности за генерациите кои доаѓаат“

Да направиме колку е можно повеќе убави работи, да се обидеме да направиме дела кои ќе имаат трајни вредности во иднина, за генерациите кои доаѓаат, вели Горан Јандреоски, директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство (АЦВ). Тој беше еден од говорниците на 28. издание „Бизнис кафе – Македонија“ кое синоќа се ... Read More »

Во четврток ќе се одржи 28-то издание на Бизнис Кафе Македонија

Овој четврток (22 март) со почеток од 18:00 часот во Next Bar & Food во населба Аеродром во Скопје, ќе се одржи 28-то по ред издание на најпознатиот бизнис-нетворкинг настан во државата – Бизнис Кафе Македонија. На новото Бизнис Кафе се поканети да присуствуваат сите активни чинители во бизнис заедницата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365