Home » Tag Archives: Гостивар

Tag Archives: Гостивар

„Coca-Cola Активна зона“ и во Гостивар

Гостивар од вчера стана дел од големиот проект на Coca-Cola и Пивара Скопје наречен „Coca-Cola Активни зони“. Во доцните попладневни часови, во присуство на голем број граѓани, спортисти, рекреативци, претставници од Пивара Скопје, како и градоначалникот на општина Гостивар, беше отворена „Coca-Cola Активната зона“ во Гостивар. Гостивар е осмата општина ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365