Home » Tag Archives: граматичка грешка

Tag Archives: граматичка грешка

Реклама со граматичка грешка која не може да не се забележи

Уште еден пример на намерно направена грешка со цел да се привлече внимание и тоа во магазинот Oxford American, посветен токму на јазикот и книжевноста Како да ги натерате читетелите на еден од најценетите книжевни списанија да ја забележат Вашата реклама? Ставете голема грешка во самиот наслов. Тоа сигурно ќе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365