Home » Tag Archives: Да се запознаеме со..

Tag Archives: Да се запознаеме со..

Да се запознаеме со Маја Богдановска, маркетинг асистент во Euro BPO

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со – нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои ... Read More »

…Ангела Христовска (EYECON media )

Да се запознаеме со..“ е секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека редовно си го читаат М365 и кои накратко ќе ни пренесат што актуелно се случува во нивната компанија и ... Read More »

Васко Русевски (Натусана)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која деновиве ја стартувавме на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека ... Read More »

Ања Славковиќ (АД Европа)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која ја почнуваме деновиве на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели :) Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365