Home » Tag Archives: дебелина

Tag Archives: дебелина

Дебелина заради реклами

Тинејџерите кои повеќе од три часа дневно гледаат програми со реклами, понездраво се хранат од децата кои помалку гледаат во малите екрани. Во просек, овие тинејџери дури 10 пати во текот на денот нешто грицкаат, чипс, кекс или пијат газирани пијалоци. На годишно ниво, тоа се дури 500 нездрави ужинки. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365