Home » Tag Archives: деца (page 3)

Tag Archives: деца

Dell стартуваше Back-to-school кампања со успешни млади луѓе

Изминатата година Dell ангажираше неколку YouTube инфлуенсери за својата back-to-school кампања, која беше оценета многу позитивно од стручната јавност. Оваа година започна многу слична кампања, но наместо млади интернет селебрити луѓе, вклучува успешни млади луѓе кои не се познати но се многу успешни во полиња како мода, наука и технологија. Луѓе ... Read More »

WTF реклама за автомобилот Смарт

Новата реклама на BBDO Берлин за новиот модел на автомобилот Смарт вклучува неколку деца кои постојано пцујат и се нервираат. Нараторот вели дека тоа им е пренесено од родителите кои така се однесуваат додека ги возат “големите и неприлагодливи“ автомобили во секојдневното користење и советува да се користи Смарт за порелаксирано ... Read More »

“ Ако само набљудуваш – исто како да злоставуваш “

(РЕГИОН) – Хрватската Агенција Senor , за својот клиент “Храбри Телефон“ (советодавна линија која нуди помош и поддршка на злоставувани деца), реализираше едноставна и многу ефективна кампања со само еден билборд, која предизвика внимание во хрватските и регионалните медиуми и многу позитивни коментари од маркетинг колегите. Предизвик: Злоставувањето на деца се ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365