Home » Tag Archives: дигитална анализа

Tag Archives: дигитална анализа

5 начини како дигиталната анализа помага да се премости јазот помеѓу перцепцијата и вистинската слика за брендот

Во деловната практика не е ретка појава каде што сопствениците на бизниси имаат една слика за сопствениот бренд или производ, додека нивните корисници имаат друга, често сосема спротивна слика. И познатиот цитат на Џеф Безос: “Вашиот бренд е она што луѓето зборуваат за него додека вие не сте во собата,” ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365