Home » Tag Archives: дигитална трансформација

Tag Archives: дигитална трансформација

Дигиталната трансформација и новите технологии во фокус на третиот ден од Самитот Македонија2025

Денеска е последен ден и затворање на Самитот Македонија2025. Врвни експерти ќе зборуваат на теми поврзани со дигитална трансформација, примена на новите технологии во медицината, претприемништво, одговорно лидерство и други. Во изјава, Кристијан Руп – Портпарол на платформата „дигитална Австрија“ и Координатор на иницијативата „SME DIGITAL” во Стопанската Федерална комора ... Read More »

Иновативните решенија на Некстсенс за дигитална трансформација отсега достапни во Централна и Југоисточна Европа

Реномираната ИТ компанија Некстсенс потпиша партнерски договор со Веракомп, една од најголемите дистрибутерски компании на ИТ решенија Централна и Источна Европа, за дистрибуција на иновативните решенија на Нектсенс за дигитално потпишување. ИТ компанијата Некстсенс, со своите уникатни, иновативни и безбедни решенија за дигитално потпишување и размена на документи, целосно усогласени ... Read More »

5 чекори за дигитална трансформација на вашиот маркетинг

Како да го направите вашиот маркетинг поблиску до потребите на корисниците   Ако навистина сакате да се приближите до вашите клиенти, мора да размислите за речиси сè што правите. Еве од каде да почнете. Отстранете ја организациската шема Трансформирањето на вашата организација за да биде поагилна и повеќе подготвена да ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365