Home » Tag Archives: дигитални награди

Tag Archives: дигитални награди

Наградени најдобрите дигитални кампањи од регионот на шестото издание на SoMo Borac

Шести пат по ред на Weekend Media Festival во Ровињ беа доделени најзначајните дигитални награди во регионот – SoMo Borac. За прв пат, церемонијата на доделување награди се одржа во големата сала на Weekend Media Festival пред повеќе од 500 гости. Кампањите беа оценувани од страна на стручно жири составено ... Read More »

IAB Бугарија за прв пат ги спроведе дигиталните награди IAB Mixx Awards

Од минатата недела, Бугарија има ново поле за натпревар на најдобрите креативци. Ако ФАРА е местото каде маркетинг агенциите ги мерат ‘мускулите’ во креативност, а Effie – местото каде што се докажуваат резултатите и ефективноста, IAB Mixx Awards ќе биде местото за достигнувањата во интерактивниот и дигитален маркетинг, како за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365