Home » Tag Archives: Дизел

Tag Archives: Дизел

Diesel стави „лажни“ Deisel етикети на своите оригинални производи

Овај моден бренд отвори продавница со “лажни” етикети на своите производи на кои пишува Deisel, во рамките на кампањата “Go with the flaw” Дали би купиле производи на чија што етикета пишува Deisel, наместо Diesel? Врвен квалитет по многу ниски цени. Мислите дека се шегуваме? Се работи за оригинални производи ... Read More »

Дизел продолжува да ја слави несовршеноста

Продолжението на кампањата на Дизел која ја слави несовршеноста има уште посилна порака. Новата кампања под назив “Keep the World Flawed”, исто како и „Go With the Flaw“ ја креираше агенцијата Публицис Италија и има многу интересна приказна. Погледнете. Read More »

Време е да се каже НЕ на кич божиќните џемпери -Нова кампања на Diesel

Време е да се каже не на кич божиќните џемпери, се вели во оваа кампања која за Diesel ја изработи агенцијата Publicis Italia Diesel започна нова духовита кампања со која се прогласува војна на култот на кич божиќни џемпери, со слоганот „Say No to Uncool Wool“. Главниот протагонист на кампањата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365