Home » Tag Archives: ЕВН

Tag Archives: ЕВН

ЕВН донираше за верниците на МПЦ и ИВЗ

Пакети со храна ЕВН донираше  за верниците на Македонската православна Црква и Исламската Верска Заедница. Во Медресата во скопското село Кондово беа поделени дел од донациите кои за верниците се можност нивната новогодишна трпеза да биде збогатена во време кога се споделува љубов, добрина и разбирање. Пакети со храна ќе ... Read More »

Порака од Штефан Петер од ЕВН до македонските компании: Инвестирајте повеќе во промоција и маркетинг!

Македонските добавувачи да ги зголемат маркетинг активностите, да тропнат на вратата на секој странски инвеститор и да кажат што имаат да понудат. Секоја врата на која ќе тропнат, ќе им биде отворена, рече денеска претседателот на Советот на странски инвеститори при Стопанската комора на Македонија Штефан Петер, инаку Претседател на Управниот одбор ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365