Home » Tag Archives: жито лукс

Tag Archives: жито лукс

Секое парче, ново доживување – новата кампања на Жито Лукс

Добро познатите тост лебовите на Жито Лукс добија ново, освежено пакување. Во соработка со маркетинг агенцијата Division, која стои зад повеќе успешни проекти поврзани за оваа компанија, произлезе идејата за модерен и урбан дизајн кој визуелно ги прикажува главните бенефити на омилените вкусови на сите генерации. Лансирањето на новите пакувања ... Read More »

Кога ќе ти се погоди рекламата, а и бисквитите!

Жито Лукс како најголем производител на леб и брашно во Македонија, веќе навлезе и во сегментот на кондиторство со десет различни вкусови на бисквити кои се БАШ ПОГОДЕНИ. Новата ТВ реклама на Жито Лукс која се појави на повеќе национални телевизии, веќе предизвикува многу позитивни реакции. Концепциски и продукциски рекламата е ... Read More »

Доставен првиот дел од донацијата на Жито Лукс за Детскиот оддел во Клиничката болница во Тетово

Детскиот оддел во Клиничката болница во Тетово го доби првиот дел од донацијата од Жито Лукс. Новата опрема се состои од душеци за креветчињата и дел од медицинската опрема која што беше неопходна за потребите на одделението. Донацијата е резултат на кампањата што ја иницира компанијата за подобрување на условите ... Read More »

Жито Лукс со донаторска кампања за Детското одделение во Тетовската болница

Со секој купен производ на Жито Лукс, во Тетово, се донира за реновирање на Одделот за детски болести во Клиничката болница во градот. Во следните три месеци ќе биде активнахуманитарнаакцијана најголемиот македонски производител на леб и брашно, компанијата Жито Лукс. Имено, со одвојување на средства одсекој купен производ, Жито Лукс ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365