Home » Tag Archives: Зоран Мартиновски

Tag Archives: Зоран Мартиновски

Социјалните мрежи и паметните индустрии во фокус на вториот ден од самитот на Македонија 2025

Со интересни дискусии за можностите и предизвиците во медиумската и телекомуникациската индустрија, како и за последните трендови во социјалните медиуми и платформи се отвори вториот ден од Самитот Македонија2025. Врвни експерти од земјата и регионот зборуваа за тоа како паметните индустрии можат да помогнат во развојот на македонската економија и ... Read More »

50 врвни говорници и 400 делегати на Самитот Македонија2025

Голема заинтересираност меѓу бизнис професионалците за учество на шестиот Самит Македонија2025 на кој се најавени да учествуваат 50 врвни говорници од 25 земји, 400 делегати и 50 акредитирани медиумски претставници. На отворањето на настанот ќе се презентираат успешните економски модели на Сингапур и Ерменија преку излагањата на исклучителните Суан Хианг ... Read More »

„Бизнис-кафе“: Едукацијата, соработката, пријателствата што постојат во рамките на агенцијата ја прават моќна и креативна!

Поентата на адвертајзинг-бизнисот се луѓето. Едукацијата, соработката, пријателствата што постојат во рамките на агенцијата ја прават моќна и креативна. Јас како менаџер од моите колеги барам да бидат човечни, да си помагаат, да бидат коректни со клиентите. Човечноста заедно со домашното воспитување е пресудна за овој бизнис – рече Јелена ... Read More »

Јелена Арсовска од Меккен Скопје дел од 25-тото издание на Бизнис Кафе Македонија

На 28.09.2017 година (овој четврток) од 18:00 чaсот во Дистрикт барот во хотел Мериот ќе се одржи 25. Бизнис Кафе Македонија. Гостите ќе слушнат уште неколку успешни професионални и животни приказни Посетителите овојпат ќе имаат прилика да се дружат со Зоран Мартиновски, раководител на МФК Корпорацијата на Светската банка за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365