Home » Tag Archives: Ива Дујак

Tag Archives: Ива Дујак

Неформално-формално со Ива Дујак. За сите што не ја знаат лично, а би сакале

Ни беше задоволство да си помуабетиме со Ива, која е дел од тимот на Brand Union и го менаџира секторот за дигитални операции. Заедно со девојките од Skopje Casual, веќе 5 години споделуваат модни инспирации, соработки со интернационални брендови и се меѓу пионерите за модно блогирање во Македонија. Но, Ива ... Read More »

Се промовираше македонскиот Mashable

Пред десетина дена во книжарницата Магор во Скопје се оддржа промоцијата на македонскиот портал SocialNet специјализиран за вести од сферата на социјални медиуми и ИТ. На презентацијата присуствуваа многу пријатели и соработници на порталот а покрај официјалната презентација на порталот имаше и две предавања од Ива Дујак и Борис Ефтимовски, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365