Home » Tag Archives: идеи

Tag Archives: идеи

Колумна на Наталија Тошева: “Маркетинг – модерната уметност во бизнис сферата“

НАУТРО Денот на уметникот започнува со шолја топло кафе и свеж воздух на тераса. Следуваат моментите на спокој и ловење на енергичните искри во воздухот за да се започне денот на што е можно покреативен и енергичен начин. Влегувањето на уметникот во своето ателје е момент на среќа, искреност и ... Read More »

Jeff Goodby го открива најдобриот совет кој го добил во својата кариера

Мислите ли дека ја имате најдобрата идеја? Можеби е време да ја отфрлите! Лесно е да бидете привлечени од одредена идеја и многу тешко е да се откажете од истата. Понекогаш почнувањето од почеток е најдобриот начин да дојдете до уште подобра идеја или пак да дојдете до одобрување на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365