Home » Tag Archives: Инстаграм (page 5)

Tag Archives: Инстаграм

Како Инстаграм беше искористен за да охрабрува донирање на срца #GiveYourHeart

Во светот на трансплантирањето оргни и неопходноста на луѓето на кои им е потребно тоа, реалноста, за жал, е дека многу луѓе кои можат да бидат донатори решаваат да не се, а тоа е голем простор за црниот маркет кој прави длабок пробив (често слушаме за бизарни приказни за луѓе кои се пробудиле со ... Read More »

8 причини зошто Инстаграм би бил добар за Вашиот бизнис ?

Гостинска статија на Владимир Шапардановски. Дали сте размислиле да отворите Инстаграм профил за Вашиот производ или компанија? Во продолжение на текстот ќе се обидам да Ви дадам 8 причини зашто треба да го направите тоа и зошто треба дел од Вашите ресурси да ги пренасочите на оваа брзо растечка социјална мрежа. 1. ... Read More »

Карлсберг понуди “Happy Hour 2.0”

– СВЕТ – Еден од најпознатите пивски брендови, данскиот Carlsberg , на своите конзументи им понуди уникатна можност да го продолжат времето :) Се разбира, правиме муабет за времето за пиење :) и евтини цени на пивото во “Hour” кој може постојано да биде “Happy”. Се што конзументите треба да направат ... Read More »

Инстаграм склучи 100 милиони долари вреден договор со Омником

Како што објавува AdAge, неодамнешната аквизиција на Фејсбук, сервисот за фото и видео споделување – Инстаграм го склучил првиот голем огласувачки договор со Омником, кој се проценува дека достигнал сума од 100 милиони американски долари. Договорот значи дека многу брзо корисниците на Инстаграм ќе почнат да гледаат реклами од брендовите ... Read More »

Facebook и Google во огласувачка офанзива

Најавата за поголеми глобални буџети на компаниите за наредната година, приближувањето на светското првенство во Фудбал, зголемувањето на интернет корисниците и пристапот на интернет преку мобилни уреди се чини се голем предизвик за најголемите интернет компании Google и Facebook во годинава што претстои на пазарот да се прмовираат како незамислив ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365