Home » Tag Archives: исмејување

Tag Archives: исмејување

Духовита кампања на Шкода во која се исмејува себе си, но и стилските промашувања во 90-тите

Враќањето на Шкода во 90-тите години нè потсетува на не толку убаво дизајнираните модели на Шкода, но уште поважно, нè потсетува на нашите сопствени стилски промашувања Шкода лансираше нова кампања во Франција во која многумина можат да се препознаат, пред се` самиот бренд Шкода, кој во рекламата се потсмева на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365