Home » Tag Archives: Коста Петров (page 2)

Tag Archives: Коста Петров

Градење глобална репутација со минимален буџет

Автор на оваа колумна е Коста Петров. Истата беше првично објавена за блогот на ЗОЈМ и можете да ја видите на овој линк. Во неа тој зборува за еден скорешен предизвик кога тој и неговата агенција работеле на подобрување на глобалниот имиџ за една држава. Како поминало сето тоа, прочитајте ... Read More »

Интервју со Коста Петров – основач и извршен директор на “The P World”

Почитувани читатели , денеска на мое големо задоволство, како гостин на блогов го имаме Коста Петров. Коста е еден од најмаркантните професионалци во Република Македонија. Основач е и извршен директор на можеби најголемиот македонски бизнис-бренд во глобални рамки – компанијата “The P World“, работел на многу проекти што од маркетинг, што од ПР што ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365