Home » Tag Archives: лиценца

Tag Archives: лиценца

Преку 100 брендови оствариле партнерство со Game of Thrones – еве дел од нивните кампањи

Во неделата беше емитувана првата епизода од новата и последна сезона на најпопуларната играна серија во светот „Game of Thrones“. Колку всушност е популарна серијата говори и фактот дека има остварено комерцијално партнерство за лиценцирани производи со преку 100 брендови ширум светот – повеќе од која било друга телевизиска серија ... Read More »

Uber ја загуби лиценцата за работа во Лондон

Transport for London (TfL) одби да ја обнови лиценцата на Uber за возење во Лондон бидејќи компанијата “не се вклопува со правилата и прописите”, демонстрирајќи “недостиг на корпоративна одговорност” во однос на прашања кои може да ја загрозат безбедноста на патниците, како и употребата на недозволен софтвер во нивните возила ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365