Home » Tag Archives: локална продукција

Tag Archives: локална продукција

Светски познати продуценти доаѓаат во Дубровник за да дискутираат за пласманот на локалните содржини на глобалниот пазар

Локалнaта продукција на содржини e  важна тема за која ќе се дискутира на New Europe Market од 11 до 14 јуни во Дубровник, каде што повторно и оваа година ќе се соберат водечките експерти од областа на телевизијата, менаџери и членови на управата на телевизиски компании, оператори од целиот регион ... Read More »

Може ли интересот на гледачите да се задржи со помош на локална продукција?

Доколку сакате да слушнете интересни дебати за најновите достигнувања и трендови во светската, регионалната и домашната ТВ-индустрија, тогаш сигурно веќе обезбедивте акредитација, со цел да ги поврзете работата со уживањето на море на единствениот New Europe Market, најголем регионален настан посветен на ТВ-индустријата во регионот на Централна и Источна Европа, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365