Home » Tag Archives: маж на годината 2018

Tag Archives: маж на годината 2018

За прв пат во Македонија ќе се избира маж на годината

Признание за успешната работа ќе добијат најуспешните мажи за 2018 година Oваа година за прв пат ќе се одржи избор на МАЖИ НА ГОДИНАТА во Македонија. Настанот ќе се одржи на 28 ноември (средa)во Тренд Гастро Бар и истиот има за цел да ги награди успешните мажи кај нас, но ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365