Home » Tag Archives: Макс Лавров

Tag Archives: Макс Лавров

Нова хит руска серија на Телевизија 24 „Кујна“

Во срцето на Москва, во најскапиот руски ресторан со француски шмек, кујната е место каде се доживуваат сите драматични моменти. Од таму директно на телевизискиот екран, од вечерва ТВ 24 ви ја доловува целата атмосфера. Серијата „Кујна“ е забавна и привлечна, ги разоткрива сите комични и драматични мигови, кои ги ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365