Home » Tag Archives: Марија Костуранова

Tag Archives: Марија Костуранова

Диоптра прослави 25 години постоење

На 25-годишниот јубилеј на „Диоптра“ промовирана првата лична колекција “Dioptra Eyewear” Во пристуство на голем број познати личности од јавниот живот, соработници и пријатели на „Диоптра“, медиуми, дизајнери, уметници и гости од странство, на 14 септември во Куршумли Ан се одржа свечена прослава по повод 25-годишниот јубилеј од постоењето на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365