Home » Tag Archives: маркетингпрофесионалци

Tag Archives: маркетингпрофесионалци

Ања Славковиќ (АД Европа)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која ја почнуваме деновиве на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели :) Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365