Home » Tag Archives: маркетинг асистент

Tag Archives: маркетинг асистент

Тинекс вработува маркетинг асистент

Тинекс МТ е водечка компанија во малопродажба која 20 години успешно ги препознава и ги задоволува потребите на современите потрошувачи нудејќи им постојано врвни и иновативни производи. Доколку сте мотивирани, енергични, подготвени за нови професионални предизвици, и се стремите за нови успеси, оваа понуда би можела да биде можност токму ... Read More »

Ања Славковиќ (АД Европа)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која ја почнуваме деновиве на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели :) Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365