Home » Tag Archives: маркетинг натпревар

Tag Archives: маркетинг натпревар

Отворени пријавите за Global Effie Awards 2018

Пријавите за престижното маркетинг натпреварување Global Effie Awards 2018 се отворени, а сите заинтересирани можат да ги пријават своите кампањи до 2 февруари. Можат да се пријават сите кампањи и проекти спроведени во последните три години, во најмалку три земји (multi-market track) или во најмалку четири земји, на минимум два ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365