Home » Tag Archives: Мартина Димовска

Tag Archives: Мартина Димовска

Мартина Димовска: Бидете постојани во она што го работите !

Мартина Димовска има 22 години и е студентка на Технолошко-Металуршкиот факултет при УКИМ. Таа е првенец на генерацијата, но зад неа има и многу други успеси и награди, меѓу кои освоено прво место со својот тим на „NASA space challenge“ и прво место на предизвикот од UNDP, кадешто таа со ... Read More »

Се оддржа 15-тото издание на Бизнис Кафе Македонија

Се одржа и 15-то Бизнис кафе во Македонија. Настанот се одржува веќе три години, а во овој период стана препознатлив за сите менаџери, бизнисмени, директори, лидери, но и млади луѓе кои се на своите почетоци од кариерата. Гости беа Ира Стефанов Бабиќ, ко–сопственик и директор на „Brand Union“; Мартина Димоска, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365