Home » Tag Archives: Мартин Линдстром

Tag Archives: Мартин Линдстром

Легомен одржа маркетинг спектакл во Белград

Во преполната сала на Опера и театар Madlenianum, познатиот Данец, Мартин Линдстром, пред повеќе од 400 делегати покажа зошто се смета за маркетинг експерт на деценијата. Тој беше единствениот говорник на првиот ARK Branding Symposium, кој беше организиран од страна на Здружението “Бренд стручњаци“. За време на осумчасовното предавање, Мартин ... Read More »

Се` е подготвено за доаѓањето на Мартин Линдстром- Најдобриот светски бренд експерт наскоро во Белград!

„Знаење кое можеш да го искористиш“ е слоганот на првиот ARK Regional Branding Symposium во организација на BEA – Branding Experts Association. Единствениот говорник на осумчасовниот интерактивен симпозиум е најголемиот светски бренд експерт, соработникот на Филип Котлер, Мартин Линдстром. Симпозиумот ќе се одржи во сабота, 12-ти мај, во 11 часот ... Read More »

Ексклузивно интервју со Мартин Линдстром за Marketing365

По повеќе од 10 години, на 12 мај 2018 година, Мартин Линдстром, кој е прогласен за најдобар експерт за брендови во светот, ќе ја претстави својата нова книга во Белград. Последниот пат го претстави својот бестселер на Њујорк Тајмс “Brand Sense” во рамките на манифестацијата “Brand Fair 3“, а овој ... Read More »

Мартин Линдстром доаѓа во Белград

Здружението BEA (Branding Experts Association) го организира доаѓањето на најголемиот светски бренд експерт, соработникот на Филип Котлер, Мартин Линдстром. Симпозиумот ќе се одржи во сабота, 12 мај, со почеток во 11 часот во Opera & House Madlenianum во Белград со 500 избрани делегати. Мартин Линдстром е автор на седум светски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365