Home » Tag Archives: Маја Богдановска

Tag Archives: Маја Богдановска

Да се запознаеме со Маја Богдановска, маркетинг асистент во Euro BPO

“Да се запознаеме со..“ е секција  на М365 во која нашите читатели ги запознаваме со – нашите читатели. Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања промовираме професионалци кои знаме дека редовно си го читаат М365 и кои ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365