Home » Tag Archives: МекКен Београд

Tag Archives: МекКен Београд

Јелена Јазиќ е нов директор на агенцијата McCann Beograd

Јелена Јазиќ е новиот директор на агенцијата McCann Beograd. Во претходниот период Јелена Јазиќ беше директор за маркетинг во компанијата Air Serbia. Добро ги познава агенциските поцеси бидејќи во два наврати, како маркетинг директор на компаниите Carlsberg и Delhaize, соработуваше со тимот на McCann Beograd. „Голема е честа, но голем ... Read More »

Како еден одличен столб може да стане одличен outdoor оглас

Агенцијата “McCann Beograd“ осмисли забавен и иновативен outdoor оглас за ланецот фитнес клубови “FitCurves“ кој промовита посебно осмислена програма за жени во чиј фокус се регулацијата на телесната тежина и обликувањето на телото. “Белградските столбови за постери станаа навистина дебели, со обзир на тоа дека со години се лепат плакати ... Read More »

Навистина „Може“

После големиот успех и наградата за најдобра кампања во 2013 на Фестивалотза креативно творештвото “Моќта на креативноста”, кампањата “Може“, која креативно ја осмисли и реализира агенција Меккен Белград за Рајфајзен банка, го доби своетопродолжение. Ретки се кампањите кои остваруваат голем успех во јавноста и добиваат свое подеднакво успешно продолжение, бидејќи ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365