Home » Tag Archives: Меланија Трамп

Tag Archives: Меланија Трамп

Погледнете ја заборавената, бизарна реклама на убавата Меланија Трамп

Од маркетинг аспект, оваа бизарна реклама беше полн погодок бидејќи привлече големо вниманието од јавноста Првата дама САД Меланија Трамп работеше како модел пред нејзиниот брак со актуелниот американски претседател Доналд Трамп. Сепак, многумина велат дека некои од нејзините претходни активности се повеќе од необични. За тоа особено може да ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365