Home » Tag Archives: менаџер за социјални медиуми

Tag Archives: менаџер за социјални медиуми

Оглас за Social Media Manager

Мотиви, за потребите на свој клиент бара: SOCIAL MEDIA MANAGER Потребни квалификации:  познавање на водечките социјални мрежи;  три години работно искуство на иста (Social Media Manager) или слична позиција;  креативност во пишување;  познавање на Photoshop и Illustrator ќе се смета за предност;  oдлично познавање на Aнглиски јазик (proficient user). Работни ... Read More »

Агенцијата Idea Lab вработува Менаџер за социјални медиуми

Една од најбрзорастечките маркетинг и ПР агенции во Македонија Idea Lab, го проширува својот тим со нов менаџер за социјални медиуми. Огласот е отворен до 01.09.2017 и сите заинтересирани се поканети да ги испратат своите CV-a на: info@idealab.mk Read More »

Division вработува менаџер за социјални медиуми

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија, Division од Скопје, го проширува својот тим со Менаџер за социјални медиуми. Огласот е отворен до 25-ти август и сите заинтересирани се поканети да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365