Home » Tag Archives: млад научник

Tag Archives: млад научник

Мартина Димовска: Бидете постојани во она што го работите !

Мартина Димовска има 22 години и е студентка на Технолошко-Металуршкиот факултет при УКИМ. Таа е првенец на генерацијата, но зад неа има и многу други успеси и награди, меѓу кои освоено прво место со својот тим на „NASA space challenge“ и прво место на предизвикот од UNDP, кадешто таа со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365