Home » Tag Archives: „Музика не мобилни

Tag Archives: „Музика не мобилни

„Музика, не мобилни!“ – кампања на Македонската филхармонија

„Музика, не мобилни – исклучи го телефонот, вклучи ги сетилата“ е новата кампања на Македонската филхармонија, која што оваа институција ја почнува со првиот симфониски концерт во новата сезона, а кој ќе се одржи в четврток со славниот пијанист Лука Дебарг и маестро Јерухам Шаровски зад диригентскиот пулт. Кампањата „Музика, ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365