Home » Tag Archives: најголеми приходи

Tag Archives: најголеми приходи

Кои се телевизиските куќи од регионот кои остваруваат најголеми приходи

Специјализираниот портал за медиуми на подрачјето на Југоисточна Европа, Media Daily, направи анализа на приходите на 20-те најголеми комерцијални телевизиски куќи во регионот за 2017 година, а на листата се најдоа осум ТВ куќи од Србија, четири од Хрватска, четири од Босна и Херцеговина, три од Словенија , една од ... Read More »

Еделман со најголеми приходи и за 2013 година

Holmesreport го објавија World PR извештајот за топ 250-те ПР агенции со најдобри финансиски резултати за 2013 година. Еделман продолжува да опстојува на врвот од листата со 12,2% раст од минатата година и вкупни приходи од над 746 милиони долари. И второто и третото место остануваат непроменети, па нив ги заземаат Weber ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365