Home » Tag Archives: најдобра реклама

Tag Archives: најдобра реклама

Рекламата на Squarespace со Џон Малкович освои Еми награда за најдобра реклама

Интернет компанијата Squarespace ја освои Еми наградата за најдобра реклама за Super Bowl спотот “Calling JohnMalkovich.com” Видеото е креирано од страна на Squarespace и креативната агенција JohnXHannes. Останатите реклами кои оваа година беа во трката за Еми награда за најдобра реклама се: Ad Council: Love Has No Labels – “Love ... Read More »

Најдобрите 5 Супер Бол реклами EVER

Во Недела, 2 Февруари, се игра големото Супер Бол финале каде годинава ќе се пресметаат екипите на Seattle Seahawks и Denver Broncos. Спортски настан кој години наназад го чува епитетот “Најгледан на ТВ“. И ако за повеќето луѓе ова ќе биде вистинско спортско уживање во оваа игра (за чудо и во Македонија ... Read More »

Во Белград се оддржа ноќта посветена на рекламите и рекламџиите

Саботата навечер, во преполниот Сава центар во Белград, се оддржа 14-тата по ред “Noc Reklamozdera“, ноќта на која се доделија повеќе награди и призананија за најдобрите реклами, брендови и кампањи во изминатата година во Србија а се оддаде признание и за сите луѓе кои на овој или оној начин придонеле ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365