Home » Tag Archives: најугледни брендови

Tag Archives: најугледни брендови

Кои се најугледните брендови во Европа во 2018 година?

Лего го освои првото место на новата ранг листа на 100 најугледни компании во Европа, надминувајќи ги Бош и Ролекс во трката за титулата на најугледна компанија во Европа Истражувањето на Институтот за репутација за 2018 година го препиша успехот на данскиот производител на играчки на нивната “силна посветеност” на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365