Home » Tag Archives: општина охрид

Tag Archives: општина охрид

Охрид дава под закуп 17 локации за поставување на билборди

Охридската локална самоуправа издава под закуп вкупно 17 микролокации за поставување на самостоечки светлечки рекламни паноа-билборди. За таа цел деновиве беше објавен Јавен оглас (ЛИНК) за издавање на два пакета на микролокации за кои е предвидено поединечно јавно наддавање. Пакетот 1 содржи 8 рекламни паноа кои ќе бидат распоредени на ... Read More »

Општина Охрид ќе ги отстранува билбордите во комплексот Парк во Охрид?

Како што пренесува охридската телевизија ТВМ, општината Охрид и по еден месец од објавениот повик не успеала да го пронајде сопственикот на , според нив, нелегално поставените билборди во комплексот Парк. Општинскиот Инспекторат го објавил повикот во Службен весник за да се јави сопственикот на билбордите, но сето тоа завршило ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365