Home » Tag Archives: отворени пријави

Tag Archives: отворени пријави

Отворени пријавите за Global Effie Awards 2018

Пријавите за престижното маркетинг натпреварување Global Effie Awards 2018 се отворени, а сите заинтересирани можат да ги пријават своите кампањи до 2 февруари. Можат да се пријават сите кампањи и проекти спроведени во последните три години, во најмалку три земји (multi-market track) или во најмалку четири земји, на минимум два ... Read More »

Отворени пријавите за Global Effie Awards!

Отворени се пријавите за престижното маркетинг натпреварување Global Effie Awards 2016 на кое може да се пријават сите заинтереситани заклучно со 28 јануари 2016 година. Може да се пријават проекти и кампањи кои се спроведувале во четири или повеќе земји на светот и во два или повеќе региони, наназад три години, ... Read More »

Отворени се пријавите за овогодинешното издание на BalCannes

Регионалната ревија на рекламни агенции BalCannes овој септември по четври пат ќе се оддржи како дел од Weekend Media Fesival-от во Ровињ, Хрватска. Поканети да учествуваат и така да се претстават на овој најголем преглед на агенциските пазари во регионот се сите маркетинг агенции од Босна и Херцеговина, Србија, Црна ... Read More »

Започнаа пријавувањето за Cannes Lions 2015

Cannes Lions – најпознатиот и најрелевантниот интернационален фестивал на креативната индустрија ги отвори своите “врати“ за овогодинешните пријави. За изданието во 2015 година (од 21 до 27 јуни) организаторите објавија неколку значајни промени. Една од главните промени ќе биде во склоп на Lions Innovation Festival (фестивал во фестивалот кој ќе се оддржи ... Read More »

Отворени пријавите за SoMo Борец 2014

Имате ли извонредна Фејсбук страница, Твитер профил, интересна и корисна мобилна апликација или  било каков друг проект во врска со социјалните медиуми или мобилните уреди? “SoMo борец 2014“ Ве очекува ! Пријавите се бесплатни, а можат да се пријават агенции, компании и фриленсери ! “SoMo Борец“ се доделува во склоп ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365