Home » Tag Archives: патот до здрави заби

Tag Archives: патот до здрави заби

Кампањата “Патот до здрави заби“ финишира со голема детска претстава на отворено!

Со почеток од 12 часот, оваа сабота во Градски парк (кај “Школка“) во Скопје, ќе се изведе детската претстава на отворено “Роденденска приказна“ на која се поканети сите дечиња и родители кои се расположени за дружење, забава и учење за здравите навики. Со оваа претстава се комплетира кампањата “Патот до ... Read More »

Натусана успешно ја реализираше кампањата „Патот до здрави заби“

Во период од три месеци на неколку различни локации во Скопје, беше реализирана кампањата „Патот до здрави заби“ поддржана од Лакалут, во организација на Натусана. Кампањата се одвиваше под слоганот „Секој ден четкај и со здрави заби светкај“ и истата низ игри и забава ги научи најмалите на важни здрави ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365